Peutergroep De Jonge Ontdekker

"De Jonge Ontdekker"

Peutergroep

"De Jonge Ontdekker"

Kindcentrum Montessori - peutergroep "De Jonge Ontdekker"

'Mijn Montessori', een plek waar je mag zijn wie je bent. Kinderen ontwikkelen zich er in een veilige omgeving, en er is ruimte om dit op hun eigen wijze en manier te doen. Om deze ontwikkeling zo positief en optimaal te stimuleren, werken we vanuit de kernwaardes van het Montessorionderwijs, opvoeden tot zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Kinderen leren al op jonge leeftijd wie ze zelf zijn, wat ze kunnen en wat ze nog willen leren. Hierbij zorg voor zichzelf, de ander en de omgeving te hebben. Dit doen we met elkaar. Het kind, de ouder, opvang en onderwijs.

       

Peutergroep de jonge ontdekker is gestart op 23 augustus 2021 in onze school aan de Gravenstraat voor alle kinderen vanaf 2 jaar. Deze groep is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur.

Kosten
De peuterspeelscholen/-zalen worden gesubsidieerd door de gemeente, u betaalt een eigen bijdrage die afhankelijk is van uw inkomen. Voor een exacte berekening van uw eigen bijdrage bekijk hier de tabel van de ouderbijdrage. Mocht u hulp nodig hebben bij bijvoorbeeld het aanvragen van de toeslag, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice via klant@kinderopvangwestfriesland.nl.

Heeft u interesse in de peutergroep van de Montessorischool? 
Wilt u een rondleiding of informatie over de visie en werkwijze van de peutergroep? Neem dan contact op met Openbare Montessorischool Hoorn, 0229-214284.

Wilt u uw kind aanmelden of heeft u overige vragen? Stuur dan een email naar onze partner SKH: klant@kinderopvangwestfriesland.nl of kijk op https://www.kinderopvanghoorn.nl/
 

Kind aan het woord

Ik heb echt veel geleerd vandaag!